Giga Actie Maand!

Beleef van 13-09 t/m 13-10 het vernieuwde Giga Konijnenhol tijdens de Giga Actie Maand, een maand vol gave acties!

Van 13 september t/m 13 oktober vindt de Giga Actie Maand plaats in het Giga Konijnenhol! Een hele maand volledig in het teken van het vernieuwde Giga Konijnenhol met leuke acties en activiteiten.

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je spelen, aan gave (extra) activiteiten en win-acties deelnemen, genieten van de theatershows, bowlen en nog veel meer! Bij binnenkomst krijgt iedereen een muntje voor een gratis consumptie bij Bultje's Eetkamer. Verder is er natuurlijk om 15.00 uur de theatershow met Bultje en zijn vriendjes, die je na de show zelfs kunt ontmoeten tijdens de Meet & Greet! Ook kun je deelnemen aan activiteiten als de giga disco, knutselen en op zaterdag en zondag marshmallows bakken, waar je vervolgens lekker van kunt smikkelen! Wist je dat je nu ook kunt bowlen in het Giga Konijnenhol op nieuwe, spectaculaire banen? Wanneer je tijdens de Giga Actie Maand een baan boekt krijg je daar gratis een garnituur bij, smikkelen!

Tijdens de Giga Actie Maand kun je ook veel prijzen winnen, zoals een dagje weg voor het gezin in de herfstvakantie! Tijdens het dagje weg kun je zwemmen, spelen in het Giga Konijnenhol, bowlen bij Beerze Bowling en genieten van een spetterende show! Bij binnenkomst kun je een kaartje invullen en daarna in een grote grabbelton gooien, wie weet word jij de winnaar...

De Giga Actie Maand in het kort:

  • Gratis consumptie per persoon
  • Meet & Greet met Bultje & friends
  • Spelletjes en competities
  • Gave show om 15.00 uur
  • Gratis garnituur bij bowlen
  • Win diverse gave prijzen
  • Veel (extra) activiteiten

De Giga Actie Maand duurt van woensdag 13 september t/m vrijdag 13 oktober en is voor iedereen toegankelijk! Het Giga Konijnenhol is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. 

Koop je entreekaartjes hier online of aan de kassa in het Giga Konijnenhol!