Brasserie de Hagehorst

Een gezellig familierestaurant waar je sfeervol en smakelijk kunt genieten. Een uitstekende vorm van culinair, betaalbaar genieten, waarbij ook aan de kinderen wordt gedacht. Dat is genieten na een dagje Giga Konijnenhol!

Online tafel reserveren

Brasserie de Hagehorst heeft de heerlijkste lunch- en dinergerechten op de kaart, van Varkenshaassaté tot Mixed Grill en van Gebakken Zalm tot een Huisgemaakte Groentetaart. Je bent van harte welkom in onze gezellige brasserie!

Menukaarten

Kinderspeelhoek

Voor kinderen is er een speciale kinder menukaart die ze in kunnen kleuren. En mochten ze niet stil kunnen zitten, dan is er een leuke speelhoek voor hen.

Zonnig terras

Een gezellig en ruim terras met speeltuin, waar het heerlijk vertoeven is. Lekker in het zonnetje zitten, terwijl u geniet van een uitgebreide lunch. Of lekker nagenieten met een glas bier of wijn na uw diner. En wat dacht u van een High Wine & High Beer? Schuif maar aan!

Lekker bij het haardvuur

Is het een dag minder warm, dan zoekt u de gezelligheid op bij de haard. Lekker met warme chocolademelk of een heerlijke High Tea.

(Online) tafel reserveren

Reserveer nu eenvoudig een tafel in ons restaurant via onderstaande agenda of telefonisch via tel. 0523-251398. Het is niet mogelijk om een tafel op ons terras te reserveren. Mocht er bij aankomst buiten plaats zijn dan bent u daar van harte welkom! Indien de brasserie is volgeboekt, wordt er een tafel in onze Serre of Huiskamer gereserveerd.