Musical Night

Na een aantal zeer succesvolle Musical Nights opent het theater van het Giga Konijnenhol opnieuw haar deuren voor alle bezoekers (tickets beperkt beschikbaar)!

Spelen, eten en naar de nieuwste Beerze Bulten musical!
De musicals van Bultje en zijn vrienden zijn al sinds de opening van het Giga Konijnenhol een grote hit en ook dit jaar kunnen jullie weer genieten van deze bijzondere shows! Op donderdagavond 29 augustus spelen we de 21e en nieuwste Beerze Bulten musical; Bultje en de Liedjesdief

Wanneer:
- Donderdag 29 augustus: Musical Bultje en de Liedjesdief

Tijd:
De musical start om 19.00 uur en vanaf 18.30 uur gaan de deuren open. De musical duurt ongeveer 1 uur. (onder voorbehoud van wijzigingen)

Arrangementen:
- Spelen, Eten en Musical. Kosten € 14,- p.p.
De kinderen genieten van een Smulbox (friet, mini snackjes, capri sun & een verrassing!). Voor de ouders staat er een (enkele) Hamburger-menu klaar met een drankje naar keuze.
- Musical entree. Tickets kosten € 5,- p.p.
Aankomst vanaf 18.30 uur.

Bultje en de Liedjesdief:
‘Groot feest in Beerze Bulten! Het Beerze Bulten Songfestival wordt gehouden! Aart en Beerza gaan samen met iedereen de allergrootste Beerze Bulten Hits zingen. En Bultje is de jury.
Maar… de Liedjesdief steelt alle liedjes. Een ramp! Net nu we allemaal klaar zitten voor het Songfestival. De Liedjesdief stuurt allerlei moeilijke raadsels naar de Beerze Bulten. Als Bultje en de anderen de raadsels allemaal oplossen krijgen ze de liedjes terug. Maar dat is nog niet zo makkelijk… En als ze eindelijk alles geraden hebben komt de Liedjesdief ook nog eens met een héél rare laatste vraag!
Lukt het Bultje, Aart, Beerza en de kinderen om ook die laatste horde te nemen? Krijgen ze de liedjes weer terug? Of valt het hele Beerze Bulten Songfestival in het water? Kom allemaal kijken en help mee om de Liedjesdief te ontmaskeren!'

Reserveren:
Kom jij ook naar de Musical Night? Reserveer door te bellen naar 0523-251398 of mail naar recreatie@beerzebulten.nl (tickets beperkt beschikbaar)