Musical Night

Na 2 zeer succesvolle Musical Nights opent Bultje's theater opnieuw haar deuren voor alle bezoekers!

De musicals van Bultje en zijn vrienden zijn al sinds de opening van het Giga Konijnenhol een grote hit. Tot op heden was de musical alleen toegankelijk voor de verblijfsgasten van Beerze Bulten, maar vanaf nu kan ook jij genieten van de musicals. 

Musical Night: Zaterdag 2 februari

Op zaterdag 2 februari openen wij voor de 3e keer onze deuren. Om 18.30 uur spelen we de musical 'Bultje krijgt hoog bezoek' en daar kunnen jullie bij zijn! Deze dag staat geheel in het teken van de musical en daarom bieden we een speciaal arrangement aan:

- Spelen, Eten & Musical. Kosten € 13,50 p.p.

De kinderen genieten van een smulbox (friet, mini snackjes, capri sun & een verrassing!). De ouders kunnen genieten van een enkele hamburger menu met drankje naar keuze.

Wil je alleen naar de musical? Dat kan!

- Musical entree. Aankomst vanaf 18.00 uur, tickets kosten € 5,- p.p.

We nodigen jullie van harte uit om deze spectaculaire dag te komen beleven! Reserveren is noodzakelijk en kan door het invullen van onderstaand formulier. Na het invullen van het formulier ontvangt u een bevestiging per e-mail, de kaartjes kunnen jullie zaterdag 2 februari afhalen bij de infobalie in het Giga Konijnenhol. De musical duurt ongeveer 1 uur.

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0523-251398 of mail naar recreatie@beerzebulten.nl

Reserveringsformulier 14 april - Bultje krijgt hoog bezoek