Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen rondom het Giga Konijnenhol, Zwemparadijs, feestjes, enzovoort. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 • Wat is het Giga Konijnenhol?

  Het Giga Konijnenhol is een overdekt speelparadijs waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven en beschikt tevens over een theater waar (meeleef)theatershows worden opgevoerd.

 • Wat kost een bezoek aan het Giga Konijnenhol en/of Zwemparadijs?

  Indien u gebruik wilt maken van het zwembad en het Giga Konijnenhol, kunt u hiervoor een combikaartje kopen. Deze kaartjes kosten € 8.50 per persoon, en zijn geldig op zaterdag en zondag. De losse prijzen zijn als volgt:

  Giga Konijnenhol:
  Kinderen: € 7.00
  Volwassenen: € 2.50

  Zwemparadijs:
  Kinderen onder de 2 jaar: gratis
  Kinderen 2 t/m 5 jaar: € 4.00
  Kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen: € 5.00

 • Waar vind ik de openingstijden?

  De openingstijden zijn rechts onderin te vinden op onze homepage. Klik hier om door te gaan naar de openingstijden.

 • Zijn het zwembad en het Giga Konijnenhol de hele week door geopend?

  Doordat wij een semi-openbaar zwembad zijn, is het zwembad alleen op zaterdag en zondag geopend voor niet-verblijfsgasten. Het zwembad is geopend op vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 20.00 uur.

  Het Giga Konijnenhol is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, van 10.00 - 18.00 uur. Tijdens schoolvakantie gelden er afwijkende openingstijden. Hiervoor kunt u onze website in de gaten houden.

 • Krijgt de jarige nog iets voor zijn of haar verjaardag?

  De jarige ontvangt een kleinigheidje van Bultje. De kinderfeestjes zijn inclusief een feestelijk onthaal voor alle kinderen.

 • Kan ik een kinderfeestje ook telefonisch boeken?

  Natuurlijk kunt u het kinderfeestje van uw zoon of dochter ook telefonisch boeken. Hiervoor moet u even contact opnemen met de receptie. U kunt ons bereiken op het volgende nummer : 0523 - 251398.

 • Tot hoelaat kan ik mijn kinderfeestje geven?

  Leuk dat u het feestje van uw zoon of dochter komt vieren in het Giga Konijnenhol. U kunt het feestje houden tot 18:00 uur.