Het Giga Konijnenhol is het leukste indoor speelparadijs van Overijssel!

Beleef een spannend ondergronds avontuur in de wereld van Bultje het Konijn. Zijn Giga Konijnenhol, overdekt met gras, is een speelparadijs voor alle kinderen!

Arrangementen

Het Giga Konijnenhol biedt verschillende mogelijkheden. Kinderen kunnen in dit indoor speelparadijs heerlijk rondrazen maar ook hun creativiteit kwijt. 

Klimmen en klauteren
Lekker klimmen in de hoge toren en hard naar beneden suizen door de glijtube. Of je uitleven in de ballenbakken, op het springkussen of op de klimwand. Ben je niet bang voor hoogtes? Klim dan in de netten van 10 meter hoog en glijd naar beneden via de nettenglijbaan. Bovenin de bounce netten kun je ook spelen met giga grote speelballen. Moe van al dat klimmen en klauteren? Dan neem je met je vriendjes plaats achter de knoppen van de UFO en stijg je op terwijl papa en mama genieten in de heerlijke lounge.

Bowlen bij Beerze Bowling
Gooi een strike op een van de vier spectaculaire bowlingbanen van Beerze Bowling met giga gave lichteffecten! Reserveer je baan telefonisch of bij de balie van het Giga Konijnenhol. Meer informatie over deze gloednieuwe bowlingbanen is te vinden op de Beerze Bowling pagina.

Kleuren en spelletjes op de benedenverdieping
Op de benedenverdieping kun je een potje AirHockey spelen en creatieve kinderen komen aan hun trekken in de knutselhoek. Op de vide neem je plaats in de sfeervolle lounge en vind je een pooltafel en twee flatscreen TV's.

Voor de lekkere trek
Heb je van al dat spelen honger gekregen, dan schuif je gewoon aan in Bultje's Eetkamer. Want naast fris en snacks kun je in het Giga Konijnenhol ook tegoed doen aan frietjes met een hamburger of een pizza. Voor ouders is er natuurlijk ook een kopje koffie of een ander lekker drankje. 

Theatershows en Musicals
Tijdens het dagje uit kun je genieten van de gekke capriolen van Bultje en zijn vriendjes tijdens de meeleefshow in het theater (m.u.v. de zomervakantie)!

Zwemparadijs
Het zwemparadijs biedt voor jong en oud plezier. Kinderen vermaken zich met de verschillende glijbanen en ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot jullie beschikking. Maar gewoon lekker een baantje trekken in het roestvrijstalen bad kan natuurlijk ook. Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad met sproeiertjes en glijbanen. 

Wil je meer informatie over dagrecreatie bij Vakantiepark Beerze Bulten? Of wil je liever telefonisch reserveren? Bel dan naar 0523 - 251398. Het Giga Konijnenhol is geopend voor onder ande dagrecreatie, bowlen, kinderfeestjes en schoolreisjes op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en in de vakanties iedere dag (m.u.v. de zomervakantie). 

Klik hier voor de arrangementen