Sinterklaas!

Ook dit jaar zijn Sint en Piet weer in het Giga Konijnenhol om er één groot feest van te maken! Vanaf 16 november organiseren we allerlei activiteiten om de Sint en zijn Pieten thuis te laten voelen in het Giga Konijnenhol. Zo is er de speciale Sinterklaas theatershow en op 5 december natuurlijk het Giga Sint & Pietenfeest! Je kunt zelfs je kinderfeestje in Sinterklaasthema bij ons komen vieren!

Vanaf 16 november tot 5 december is het feest in het Giga Konijnenhol! Kom langs en beleef de grootste Sinterklaaspret met de Sint en zijn Pieten. Welke van onze activiteiten lijkt jou het leukst?

Giga Sint & Pietenfeest
Op 5 december wordt het Giga Konijnenhol omgetoverd tot een groot pietenhuis tijdens het Giga Sint & Pietenfeest! Op deze dag staat alles in het teken van Sinterklaas. 'S morgens kunnen de kinderen hun eigen Sinterklaas knutselwerkje maken. Daarna gaan onze Pieten ze trainen tot échte Pieten, ze krijgen zelfs een diploma! We sluiten af met de spannende Sinterklaasshow. U betaalt niets extra voor dit evenement, slechts de normale entreeprijs voor het Giga Konijnenhol! U kunt uw tickets online kopen of natuurlijk gewoon even langskomen. 

De Sinterklaasshow
Elke woensdag, vrijdag en zondag kunnen de kinderen samen met de Pieten klimmen en klauteren in het Giga Konijnenhol! Bovendien kunt u op deze dagen genieten van onze spetterende Sinterklaasshow, waarin Bultje en zijn vrienden allerlei avonturen zullen beleven! U betaalt niets extra voor deze dag, slechts de normale entreeprijs voor het Giga Konijnenhol. Kom langs of koop uw tickets online