Wat is het Giga Konijnenhol?

Giga Konijnenhol: het leukste overdekte speelparadijs voor kinderen!

Arrangementen

Het Giga Konijnenhol is een heus konijnenhol, overdekt met een echt grasdak. Daaronder bevindt zich een waar speelparadijs voor kinderen!  Lekker warm en droog onder de grond. Het maakt dus niet uit wat voor weer het is, je kunt hier altijd spelen! Het Giga Konijnenhol biedt verschillende mogelijkheden. Kinderen kunnen in dit speelparadijs heerlijk rondrazen maar ook hun creativiteit kwijt. 's Middags kunnen ze naar de theatervoostelling van Bultje kijken, overdag en 's avonds met je gezin bowlen. Geopend voor onder ande dagrecreatie, feestjes en schoolreisjes op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag!

Klimmen en klauteren op de bovenverdieping
Lekker klimmen in de hoge toren en hard naar beneden suizen door de glijtube. Of je uitleven in de ballenbak, op het springkussen of op de klimwand. Ben je niet bang voor hoogtes? Klim dan in de netten van 10 meter hoog en glijd naar beneden via de nettenglijbaan. Bovenin de Bounce Netten kun je ook spelen met grote speelballen en springen. Moe van al dat klimmen en klauteren? Dan neem je met je vriendjes plaats achter de knoppen van de UFO en stijg je op terwijl papa en mama gezellig in Bultje's Eetkamer eten.

Bowlen bij Beerze Bowling
Gooi een strike op een van de vier spectaculaire bowlingbanen van Beerze Bowling met giga gave lichteffecten! Reserveer je baan telefonisch of bij de balie van het Giga Konijnenhol. Meer informatie over deze gloednieuwe bowlingbanen is te vinden op de Beerze Bowling pagina.

Kleuren en spelletjes op de benedenverdieping
Op de benedenverdieping kun je een potje AirHockey spelen en creatieve kinderen komen aan hun trekken in de knutselhoek. Op de vide staat een pooltafel en er staat ook een flatscreen TV.

Voor de lekkere trek
Heb je van al dat spelen honger gekregen, dan schuif je gewoon aan bij Bultje's Eetkamer. Want naast fris en snacks kun je je in het Giga Konijnenhol ook tegoed doen aan frietjes met een hamburger of een pizza. Voor ouders is er natuurlijk ook een lekker kopje koffie of een ander lekker drankje. 

Theatershows en Musicals
Tijdens het verblijf kun je genieten van de gekke capriolen van Aart, Bultje, Bibi en hun vriendjes! Zij het tijdens het meeleefspektakel of tijdens de opvoering van onze fantastische musicals.

De openingstijden zijn te vinden op onze homepage. Je kunt tijdens een dagje uit de auto gratis parkeren op ons parkeerterrein.