Zwemparadijs

Het prachtige binnen- en buitenbad van Beerze Bulten biedt voor elk wat wils. Een heerlijke zwembeleving voor jong en oud! De baden zijn gemaakt van roestvrij staal en de attracties bieden continu zwemplezier. Het zwembad is zelfs toegankelijk voor een spetterend zwemfeestje!

Tickets

Bij Beerze Bulten is het altijd genieten in het zwembad! Van jong tot oud, er is van alles te beleven! In de zomer kun je je uitleven in het buitenbad met de glijbanen en lekker genieten van de zon. Wanneer het wat kouder wordt kun je naar het overdekte zwembad, deze is namelijk het hele jaar geopend! Je kunt hier zelfs een spetterend kinderfeestje geven. 

Binnenbad 
Het binnenbad van Beerze Bulten biedt plezier voor het hele gezin. Kinderen vermaken zich op Adventure Island met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Daarnaast zijn er nog 2 spectaculaire glijbanen, waaronder de Space Tube. In de Space Tube lijkt het door de lichteffecten in de glijbaan net of je in de ruimte bent. Voor de allerkleinsten is sinds april 2018 een geheel nieuw kinderbad met verschillende speelmogelijkheden en zelfs een glijbaaan! 

Buitenbad
Beerze Bulten is ook voorzien van een prachtig buitenzwembad. In de zomer is het hier écht genieten. Het buitenzwembad is voorzien van een grote glijbaan waar kinderen het grootste plezier op zullen beleven. Daarnaast is er voor de kleine kinderen ook genoeg te doen in het peuterbad met allerlei speeltoestellen en een mooie waterspeeltuin. 

Ouders 
Ouders hoeven zich tijdens een zwemuitje niet te vervelen. Zij kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan hierbij tot uw beschikking. Natuurlijk kunt u ook gewoon een baantje trekken in het roestvrijstalen zwembad of lekker aan de kant in een ligstoel uit te rusten. Bij het buitenzwembad kunt u genieten van de zon in de ligweide. 

Giga Combi Actie
Wilt u niets missen tijdens uw dagje uit bij Beerze Bulten? Kies dan voor de Giga Combi Actie! Hiermee heeft u entree tot het zwemparadijs & het Giga Konijnenhol, met om 15.00 uur een theatershow! De Giga Combi Actie is geldig in het weekend en in de schoolvakanties iedere dag. 

Bekijk hier de openingstijden van het zwemparadijs